U feminizované odrůdy Cheese dominuje genetika Indiky. Rostliny jsou nízké, dosahují výšky od 60 do 135 cm. Doba květu trvá 8-10
týdnů. Výnos čítá 650-800 gramů na metr čtvereční; 135 gramů z rostliny.
Mezi charakteristické rysy sklizně patří pikantní sýrovitá chuť. Rostlinu je možné užívat k lékařským účelům.
Feminizovaná odrůda Cheese má v sobě genetiku Skunku. Jeho
kultivace vyžaduje pozornost, proto pěstování této rostliny není příliš vhodné pro začátečníky. Kytky dosahují výšky 60-135 cm a vypadají silně. V době růstu jsou hodně aktivní. Doba květu, doprovázené produkcí hustých palic, je 8-10 týdnů.
Vizitkou odrůdy je výrazná vůně v níž je možné rozpoznat koření a nebo medové podtóny. Výnos může dosahovat 135
gramů na rostlinu a cca 650 g na čtvereční metr. Je vhodná pro léčbu nespavosti, obnovení chuti k jídlu a odstranění bolestivých syndromů. Navíc zmírňuje depresivní stavy a migerény.
Uvádí odrůdy | |
Indica | |
Critical+ | |
56 - 70 dní | |
60 - 135 cm | |
135 gr/rostlina | |